VELKOMMEN TIL Palette26

Palette26 har eksisteret siden 2019, men fik sit nuværende navn i 2021. Navnet kommer af det engelske ord for “palet”, som refererer til vores brede palet af både kunsthåndværk og vintageprodukter men også til vores farverige stil som kunne minde om en malerpalet fyldt med nuancer. Tallet 26 kommer fra det sted, hvor det hele startede – husnummer 26. Tilsammen bliver det til Palette26. 

Palette26 er en online platform og fysisk butik, hvorfra der forhandles unikke kreationer fra passionerede kunsthåndværkere samt vintagefund fra særligt Europa. Hos Palette26 finder du alt fra keramikkopper og håndlavede smykker til secondhand tøj og accessories.

Udover her på vores webshop kan du også finde alle vores produkter i vores fysiske butik i Hyskenstræde 9, 1207 København K.
Her finder du desuden et meget større kurateret udvalg af secondhand og vintage tøj.

Vi ønsker ikke at være endnu en i mængden, hvor du kan finde de samme produkter som hos de andre. Vi vil i stedet gerne kunne tilbyde dig et helt unikt sortiment fra mindre producenter fremfor større masseproducenter – noget vi mener, er fremtiden. Hos os er der primært fokus på flid og unika skabt af fantasifulde hoveder og kreative hænder. Et fokus, som ellers har været uddøende over de sidste mange år. Derfor er vores mål at skabe en større interesse for de små virksomheder, håndværket og den lokale produktion, så der kan banes vej for en mere personlig kontakt mellem producenten og kunden.

Når du handler på vores webshop, kan du vælge at afhente din ordre i vores butik eller få den sendt med GLS, som leverer inden for 1-3 hverdage.

Tak fordi du shopper hos os ♥

Pernille & Alberte