forskellige unikke kopper fra Rebu Ceramics

OM Palette26

Palette26 er en online platform og fysisk butik, hvorfra der forhandles unikke kreationer fra små men passionerede håndværkere samt vintagefund fra særligt Europa. Hos Palette26 finder du alt fra keramikkopper og håndlavede smykker, til vintage lamper og kjoler.

Hos Palette26 hylder vi de enkelte håndværkere og de lokale producenter.
Vi har fokus på flid og unika skabt af fantasifulde hoveder og kreative hænder. Et fokus som ellers har været uddøende over de sidste mange år. Vi påskønner de fantasifulde sjæle, de dygtige hænder og de abstrakte tænkere. Derfor er vores mål at skabe en større interesse for de små virksomheder, håndværket og den lokale produktion, så der kan banes vej for en mere personlig kontakt mellem producenten og kunden.

Når du shopper hos Palette26 støtter du den enkelte håndværker. Du køber mere end bare et produkt. Du erhverver dig en unik kreation, som der er blevet lagt kræfter og kærlighed i. Du støtter en passion, mens du også gør det muligt for håndværkerne at udleve deres drømme.

I naturlig forlængelse af tanken bag Palette26 spiller klimaet og miljøet en helt central rolle for, hvordan vi begår os som virksomhed. Det er enormt vigtigt for os, at vores gøren og laden udleder så lidt CO2 som muligt. Når vi sender din ordre, bruger vi kun certificeret pap, og som pakkefyld genbruger vi gamle aviser eller bruger biologisk fyld, som er fremstillet uden kemikalier. Da vi prøver at genbruge så meget af vores emballage som muligt, kan det også ske, at du modtager din vare i en kasse, som har været afsted før. Hvis du bor i nærheden af butikken i Indre København, er du selvfølgelig også velkommen til at komme forbi og hente din pakke hos os.

Tak fordi du shopper hos os ♥