VELKOMMEN TIL Palette26

Palette26 har eksisteret siden 2019, men fik sit nuværende navn i 2021. Navnet kommer af det engelske ord for “palet”, som refererer til vores brede palet af både kunsthåndværk og vintageprodukter men også til vores farverige stil som kunne minde om en malerpalet fyldt med nuancer. Tallet 26 kommer fra det sted, hvor det hele startede – husnummer 26. Tilsammen bliver det til Palette26. 

Palette26 er en online platform og fysisk butik, hvorfra der forhandles unikke kreationer fra passionerede kunsthåndværkere samt vintagefund fra særligt Europa. Hos Palette26 finder du alt fra keramikkopper og håndlavede smykker til vintagelamper og kjoler.

Vi ønsker ikke at være endnu en i mængden, hvor du kan finde de samme produkter som hos de andre. Vi vil i stedet gerne kunne tilbyde dig et helt unikt sortiment fra mindre kunsthåndværkere og lokale producenter fremfor større masseproducenter – noget vi mener, er fremtiden. Hos os er der fokus på flid og unika skabt af fantasifulde hoveder og kreative hænder. Et fokus, som ellers har været uddøende over de sidste mange år. Vi påskønner de fantasifulde sjæle, de dygtige hænder og de abstrakte tænkere. Derfor er vores mål at skabe en større interesse for de små virksomheder, håndværket og den lokale produktion, så der kan banes vej for en mere personlig kontakt mellem producenten og kunden.

Når du shopper hos Palette26 støtter du den enkelte kunsthåndværker. Du køber mere end bare et produkt. Du erhverver dig en unik kreation, som der er blevet lagt kræfter og kærlighed i. Du støtter en passion og gør det muligt for kunsthåndværkerne at udleve deres drømme. 

Tak fordi du shopper hos os ♥

Pernille & Alberte