REJSEGUIDE TIL BATH, ENGLAND

Vi har teamet up med Imogen Beard fra Round About Ceramics for at give dig en guide til Bath i England, hvor hun er fra og til daglig skaber de smukkeste, farverige keramikkreationer.  Læs med her for at få Imogens bedste tips til byen!

 

Hvorfor besøge Bath?
Bath er en af de smukkeste steder i verden og er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er en meget lille by, men med mange ting at udforske. Da byen er placeret i en dal, er omgivelserne helt fantastiske. Du kommer til at stoppe op og tage billeder hele dagen – det gør jeg – selvom jeg har boet her næsten hele mit liv!

Hvor skal man bo?
Bath er så lille, at du kan bo i hvilket som helst område og stadig være tæt på alt. Der er mange muligheder, når det kommer til steder at bo, fra luksushoteller til små bed & breakfast-steder og airbnbs.

Hvor skal man spise?
Én af de ting, jeg elsker allermest ved Bath, er alle caféerne. Der er så mange gode caféer i Bath! Mit ultimative favoritsted må være Sugarcane Studio, som er en asiatisk fusions-café med helt fantastisk, frisklavet bagværk. Mange af caféerne har begrænsede borde, så her er mine go-to caféer du skal prøve:

Sugarcane Studio, Society Cafe, Landrace Bakery, Mjölk, Good Day Cafe, Colonna & Small’s, Cortado café, Nata, Cascara, The Colombian Company og The Green Bird Cafe.

Mine favoritfrokoststeder er: The Whole Bagel (Sandwich shop), Wild Cafe (All day brunch), Dough (Pizzas) and Bonghy Bo (Noodle bar).

Det er virkelig svært at udvælge nogle få restauranter, men mine favoritter i Bath må være: Hondo Sushi, Hall and Woodhouse, Walcot House og The Scallop Shell.

Sugarcane Studios

Hondo Sushi

Mjölk Café

Hvor skal man shoppe?
En af mine yndlingsbutikker i Bath er Found og er placeret for enden af Pulteney Bridge. Butikken har en skøn sektion med boliginteriør. Derudover vil jeg foreslå et besøg hos den smukke butik Toppings Bookshop samt Magalleria, som har det bedste udvalg af magasiner.

Must sees?
Der er så mange berømte landmærker i Bath, og her er nogle af dem, jeg synes er værd at besøge: The Royal Crescent, The Circus, Great Pulteney Street (Pulteney Bridge and the Weir) og The Roman Baths. Alle disse steder (Udover sidstnævnte) er gratis at besøge. Alexandra Park er desuden det perfekte sted at se byen ovenfra – her får du den bedste udsigt udover Bath-dalen.

Hvordan kommer man rundt?
Da Bath er en lille by, er det lettest at komme rundt på gåben. Derudover kan man tage bussen eller leje scootere, hvis man ønsker det. Jeg anbefaler ikke at køre i bil gennem byen. Det er muligt, men de fleste veje er ensrettede og der er meget få parkeringspladser. Der er nogle specifikke steder, man kan parkere i centrum, men der er sjældent plads! Der er også gode muligheder for at tage toget til nærliggende områder, som er værd at besøge.

Great Pulteney Street

Pulteney Bridge and Bath Weir

Bath City Centre

Tak til Imogen for hendes tips til Bath!
Vi fik selv helt lyst til at besøge byen, da vi læste hendes guide. Vi håber, du har det på samme måde 🙂

Du kan finde alle vores rejseguides her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.