Viser alle 3 resultater

ANNA RAVN BJØRN


Plakater fra den danske illustrator og grafiker Anna Ravn Bjørn, som har skabt et unikt univers, hvor hun genskaber forskellige situationer og atmosfærer, hvor hun blander virkelighed med fantasi. Hun bruger både digitale og analoge værktøjer til at skabe sine farverige og fantasifulde illustrationer, som trykkes på 180 g/m2 papir uv-resistent kvalitetspapir og ser virkelig fine ud i farvede rammer, som du også finder hos Palette26. De forskellige plakater fra denne kunstner er fine sammen, men også i kombination med andre farverige illustrationer, som du kan finde her. Annas plakater kan findes på vores webshop i størrelserne A4, A3, og A2. Hvis du ikke kan finde de produkter, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os her. Så undersøger vi muligheden for at skaffe den ønskede størrelse af illustrationerne. Det samme gælder for vores rammer, som også fås i størrelserne A4, A3, A2 og 50x70cm, som er de mål, de fleste af vores plakater kan fås i.

Vores plakater findes også i vores fysiske butik i København, Danmark. Adressen er: Palette26 Hyskenstræde 9, stuen 1207 København K Danmark

Du kan også finde inspiration til hvordan du kan indrette din bolig med illustrationer på vores Instagram profil, som du finder her. Hos Palette26 kan du finde unikt boliginteriør til dit farverige hjem, da vi samler fint og finurligt kunsthåndværk og vintage produkter på ét sted, og du får altid fri fragt ved køb for minimum 499 DKK. Tak fordi du shopper hos os :-)

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.