Viser alle 7 resultater

ANNA RAVN BJØRN

Anna Ravn Bjørn er en dansk illustrator og grafiker, der laver de smukkeste billeder ved hjælp af både digitale og analoge værktøjer som akvarel, farveblyanter og gouache. Hendes plakater er farverige og fantasifulde illustrationer af drømmeagtige situationer. Hun har skabt et unikt og stemningsfuldt univers, hvor hun blander virkelighed og fantasi. Du finder alle vores illustrationer fra Anna Ravn Bjørn her.


Anna Ravn Bjørns illustrationer forestiller ofte dyr og planter kombineret med bygninger og byliv. Det hele er elegant sat sammen med eksotiske rejseminder eller surrealistiske drømmescener. Hun benytter sig af blide pastelfarver blandet med klare farver i underholdende kontraster. Hendes illustrationer er en fryd for øjet, der i den grad taler til følelser og fornemmelser.

Alle plakater er signeret og trygt på 180 g/m2 uv-resistent kvalitetspapir. De ser virkelig fine ud på væggen i vores farvede rammer både alene eller sammen med vores andre farverige illustrationer, som du kan finde her. Du kan også få inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig med illustrationer på vores Instagram-profil, som du finder her. Anna Ravn Bjørns plakater kan findes på vores webshop i størrelserne A4, A3, og A2. Hvis du ikke kan finde de produkter, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os her. Så undersøger vi muligheden for at skaffe den ønskede størrelse af illustrationerne.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.