ANNA VON LIPA

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Farvede glas fra Anna Von Lipa, som får deres glas produceret på nogle af de ældste og mest garvede glaspusterier i Bøhmen i Tjekkiet. Alle deres glas er mundblæste, og i deres sortiment finder du blandt andet drikkeglas, vinglas, champagneglas og glaskander med både swirl, harlequin, bambus og splash mønster. Anna Von Lipas glas kommer i et væld af farver, så hvad end du er til pastelfarver eller primærfarver, kan du helt sikkert finde farvede glas til din smag.

Alle glas er fine at matche med hinanden eller med glas fra andre brands. De tåler opvaskemaskine og kan derfor nemt bruges til at pifte hverdagsmiddagen op. Glaskanderne fås i forskellige i størrelser, og kan både bruges som kande og vase, hvor de ser godt ud med friske blomster eller håndlavede papirblomster og perleblomster i, som du finder her. Glaskander og farvede glas kan også fint kombineres og bruges som et sæt- Anna Von Lipa er ejet af en dansk familie, som siden 2013 har boet i Tjekkiet, hvor de ejer deres eget glaspusteri. De opdagede Tjekkernes færdigheder inden for mundblæst glas, da de i 1990'erne besøgte flere af landets glaspusterier, og fandt hurtigt ud af, at det var en vej, de gerne selv ville gå ned af.

De farvede glas findes udover på webshoppen i vores fysiske butik i København, Danmark. Adressen er: Palette26 Hyskenstræde 9, stuen 1207 København K Danmark

Du kan også finde inspiration til hvordan du kan indrette din bolig på vores Instagram profil, som du finder her.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.
[]