Viser et enkelt resultat

ATELIER BOREKULL

Julie Borekull er en svensk keramiker fra Göteborg, der startede Atelier Borekull i 2017. Her designer og producerer hun enkelt, sjovt og tidløst håndlavet stentøj. Borekull inspireres af at kombinere skønhed med minimalistisk funktionalitet.

Tilbud
Original price was: 495.00 kr..Current price is: 350.00 kr..

Hos Palette26 er vi vilde med hendes keramikkopper med enkle farver og mønstre. De har runde og bløde linjer og en karakterisk stor hank, der ligger rigtig godt i hånden. De er et must i dit hjem, hvis du går op i unikt boliginteriør. Med en kop fra Atelier Borekull smager kaffen lidt mere af hygge. Alle kopper er håndlavede og i solidt, langtidsholdbart stentøj. Derudover tåler keramikkopperne også at komme i opvaskemaskine.

Atelier Borekulls kreationer findes også i vores fysiske butik i København, hvor du finder alt fra din nye keramikkop til farverigt glas. Du kan også finde en masse inspiration til, hvordan du kan indrette din bolig med farverigt interiør på vores Instagram profil, som du finder her. Vi opdaterer dagligt vores profil med inspirerende indhold og nyheder, samt informerer dig om de nye produkter, som lander i webshoppen.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.