BIDSTRUP BODIES

Bidstrup Bodies er et hjerteprojekt startet af keramikeren Katrine Ejby Bidstrup i 2018.  Med sine menneskelignende skulpturer hylder hun kroppen, og skaber et univers af sensuel og sanselig æstetik. Med sine hænder former Katrine leret så de færdige figurer udtrykker alverdens sindsstemninger. Bidstrup Bodies er kunst til hjemmet som både er smukt, finurligt og anderledes. De håndlavede kreationer er mere personlige end den klassiske skulptur, og kan pust liv i ethvert hjem. Hvis du er lige så forelsket i Bidstrups skulpturer, som vi er, så dyk ned i hendes univers her på siden.

Fra første ler klump til færdig indpakket keramik skulptur sættes en bæredygtig arbejdsproces i højsædet. Processen bag hver kreation er forskellig, og er præget af fordybelse med en palette af forskellige følelser, som skulpturen i sidste ende skal afspejle. Skulpturerne formes i ler, som er levende og organisk at have mellem hænderne. Ler er især fantastisk, fordi det er biologisk nedbrydeligt. I praksis sparer man på energien ved at forme i ler frem for andre materialer. Desuden er gammelt ler genanvendeligt, og derved er det kun uundgåelige mængder, der går til spilde.

Find din helt egen body, som kan minde dig om livets glæder, og huske dig på at du er præcis som du skal være. Vi er smukke præcis som vi er.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.
[]