HANDMADE BY TONE 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


HANDMADE BY TONE 

Find unikke keramikkopper med bryster i forskellige størrelser, længder og former. Kopperne er alle kreeret med kærlighed i Aalborg af den dygtige keramiker Tone. Tone har en klar agenda i hendes arbejde med keramikken, nemlig at afseksualisere kroppen. Det gør hun blandt andet ved at tingsliggøre den og sætte fokus på de forskelligheder vi har hver især.

Med en bæredygtig tilgang skaber hun i dag håndlavede keramiske værker til både mænd og kvinder. Med kærligheden til håndværket håndlaver hun hver eneste kop. Først bliver selve koppen støbt, hvorefter den får sit unikke touch. Du får altså kopper der passer sammen i formen, men ikke to er ens.

Det er diversiteten der er i fokus med vores på vores forskellige kroppe, hudfarver mm. som kan nydes hver dag når du skal drikke din kaffe eller te.

Kopperne kan bruges det meget mere end blot en kaffekop, de har nemlig en god størrelse, du kan altså også bruge den til opbevaring af f.eks. tandbørster eller kuglepenne eller måske have en lille plante i.

Vi vil gerne være med til at hylde kroppen med Tones unikke bryst krus, derfor er vi stolte af at have tone på hylderne hos Palette26. Du kan finde udvalget af kopperne fra Handmade By Tone her på webshoppen eller se dem i vores fysiske butik ved strøget i København.

På udkig efter andre unikke keramikkopper? Se hele samlingen af kopper som alle er håndlavet af kunsthåndværkere som Tone.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.
[]