Viser alle 4 resultater

JULIE EBENS

Julie Ebens er den farvestrålende kvinde bag brandet af samme navn. Fra sit studie på Refshaleøen i København håndlaver hun et væld af finurlige keramikkreationer. Hun er specielt kendt for sine populære banankopper, som kan købes i alverdens farver og størrelser.


Her hos Palette26 er vi vilde med alt Julie Ebens kunst, som skaber glæde og sætter lidt farve på hverdagen. I sortimentet findes både keramikkopper, askebægere, slikskåle og vægophæng af keramik formet som muslinger og bananer. Hun er ikke bange for at lege med farver og former. Siden hun startede med at lave keramik i 2016, har hun udviklet sin helt egen unikke stil.

Julie Ebens værker kan matches på kryds og tværs og også med andet keramik, som du finder hos Palette26 her. Så hvis du er til farver og finurlige ting til hjemmet, skal du tage et kig på Julie Ebens keramik online eller i vores butik i København.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på mail eller Instagram, så vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde det keramik, du søger.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields