Viser alle 19 resultater

MARIE RETPEN

Danske Marie Retpen er glaspusteren bag brandet af samme navn. Fra sit værksted på Fyn mundblæser hun de populære glasvaser kaldet krølvaser, som du finder her hos Palette26. Marie Retpens glaskunst har været udstillet over hele verden og vundet flere priser. Den fynske glaskunstner er eksperimenterende i sit arbejde med glas og har udviklet sine egne teknikker for at komme frem til et helt særligt udtryk.


Hos Palette26 er vi især vilde med Marie Retpens unikke krølvaser, der kommer i et væld af de allersmukkeste farver og farvekombinationer. Krølvaserne laves ved at glasset blæses ned i en form med avispapir, som skaber strukturen på vaserne, der formes efter papiret. Hver vase har derfor deres egen helt unikke form, og der findes ikke to, der er ens. Kendetegnet ved Marie Retpens vaser er ligeledes de fremtrædende farver, som med det samme fanger øjet. Hun arbejder både med pastelfarver og stærkere farver og får det hårde glas til at ligne levende, farvestrålende vand. På grund af glassets bløde, bølgende form træder farverne og mønstrene endnu smukkere frem.  

Vaserne ser virkelig smukke ud, både når de står alene og sammen. De er selvfølgelig perfekte til en smuk buket blomster, f.eks. vores skønne, livagtige perleblomster, som du finder her. Men de enestående glasvaser fra Marie Retpen er også et unikt stykke glaskunst, du kan stille til pynt i hjemmet. De mange smukke vaser kan også ses i vores butik i Kbh K. Her kan du vælge den helt rigtige vase til dit hjem eller måske som en helt særlig gave. Du kan du også købe et gavekort til vores webshop her og glæde en du holder af.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.