Viser alle 6 resultater

IGA ILLUSTRATIONS

Bag navnet Iga Illustrations gemmer sig Iga Kosicka, der er en polsk kunstner, illustrator og kunsthistoriker bosiddende i København. Iga arbejder med vandfarver, gouache og akrylfaver. Stilen er enkel og tydelig med rene, klare farveflader.


Iga Illustration’s billedunivers benytter sig af et uskyldigt udtryk og glade farver og forestiller de helt simple genkendelige hverdagssituationer. Hun har et skarpt blik for de små øjeblikke af hverdagsmagi, som hun kærligt gengiver i rolige og enkle iagttagelser. Hos Palette26 elsker vi Iga's plakater, som liver op i enhver indretning. De farverige illustrationer lyser op, så snart du spotter dem i et rum. De kan ikke undgå at sætte tankerne i gang eller puste til dine egne minder om lignende øjeblikke.

Vores plakater fra Iga Illustrations er print af de originale værker og oftest printet på Munken Rough 200g papir med mat tekstur. De kan findes på vores webshop i mange forskellige størrelser. Hvis du ikke kan finde de produkter, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os her. Så undersøger vi muligheden for at skaffe den ønskede plakat. Det samme gælder for vores rammer, som også fås i størrelserne A4, A3, A2 og 50x70cm, som er de mål, de fleste af vores plakater kan fås i. Du kan også finde inspiration til hvordan du kan indrette din bolig med smukke illustrationer på vores Instagram-profil, som du finder her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.