Viser alle 4 resultater

IGA ILLUSTRATIONS


Plakaterne fra Iga Illustrations er illustrationer som oftest er printet på Munken Rough 200g papir med mat tekstur. Iga Kosicka som er illustrator og kunsthistoriker i København, illustrerer situationer og momenter, som ellers ville være blevet ignoreret. Plakaterne portrætterer hverdagssituationer malet med ekstra stærke farver, og hun arbejder med vandfarver, gouache og akrylfaver. Hos Palette26 elsker vi Iga's plakater, som er et friskt pust til din indretning. De farverige illustrationer lyser op, så snart du spotter dem i et rum.

Iga's plakater kan findes på vores webshop i mange forskellige størrelser. Hvis du ikke kan finde de produkter, du leder efter, er du velkommen til at kontakte os her. Så undersøger vi muligheden for at skaffe den ønskede plakat. Det samme gælder for vores rammer, som også fås i størrelserne A4, A3, A2 og 50x70cm, som er de mål, de fleste af vores plakater kan fås i.

Vores plakater findes også i vores fysiske butik i København, Danmark. Adressen er: Palette26 Hyskenstræde 9, st 1207 København Danmark

Du kan også finde inspiration til hvordan du kan indrette din bolig med illustrationer på vores Instagram profil, som du finder her. Hos Palette26 kan du finde unikt boliginteriør til dit farverige hjem, da vi samler fint og finurligt kunsthåndværk og vintage produkter på ét sted, og du får altid fri fragt ved køb for minimum 499 DKK. Tak fordi du shopper hos os!

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.
[]