Viser alle 4 resultater

TABBLO ART

Danske TABBLO ART skaber farverige kunstplakater til hjemmet. Motiverne er en hyldest til de små glæder i hverdagen, som sprøde grøntsager fra haven eller et indbydende frokostbord. TABBLO ART har sin helt egen streg og bruger oftest stærke farver til sine illustrationer. Alle plakater printes på kvalitetspapir.

Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 200.00 kr..
Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 200.00 kr..
Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 200.00 kr..
Tilbud
Original price was: 300.00 kr..Current price is: 250.00 kr..

TABBLO ART holder til i København. I deres sortiment finder vi plakater med blandt andet skaldyr, vin og ost eller et lækkert morgenbord med friske blomster. Plakaterne er derfor ideelle som udsmykning til køkkenet. Stregen er enkel og genkendelig og med store klare farveflader, der spiller op mod hinanden i et farverigt og livligt udtryk. De stille hyggelige stunder, som gengives i TABBLO ART's kunst, kan kun bringe glæde i dit hjem.

Giv en af disse skønne plakater i gave eller køb den til at pynte i dit hjem. Den kan både hænge alene eller kombineres med andre kunstværker på en billedvæg. Du kan se alle vores plakater her. Mangler du en ramme til de farverige plakater, kan du finde hele vores udvalg af rammer i forskellige størrelser og farver her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields