Viser alle 3 resultater

TERESA REGO STUDIO

Teresa Rego er en talentfuld illustrator og designer fra Porto i Portugal. Hun skaber de smukkeste illustrationer af især blomster og abstrakte motiver. Farverne er kraftige og modige, og motiverne er enkle eller abstrakte med et strejf af retro-stemning. Hun har udstillet på verdensplan og vundet flere priser for sin kunst. Nu kan du også få smukke plakater fra Teresa Rego Studio hjem på din væg. Køb dem her, hvor vi har samlet vores yndlingsplakater fra den dygtige kunstner.


Teresa Rego har en kandidat i illustration fra University of Arts London, Camberwell College of Arts og efter endt uddannelse i 2018, vendte hun tilbage til Porto i Portugal, hvor hun er vokset op. Her har hun siden arbejdet fra sit eget studio, hvor hun også samarbejder med store internationale brands som for eksempel Prada og Scotch & Soda. Hendes motiver er ofte blomster, frugt, vaser eller abstrakte former, der er sammensat i forskellige kombinationer og mønstrer.

Plakaterne fra Teresa Rego Studio er alle printet på genanvendt papir og signeret med stempel, som gør dit print helt unikt. Plakaterne findes i størrelserne A4 og A3, som er de mest almindelige størrelser, og som passer ind i ethvert hjem. Alle de forskellige illustrationer er smukke alene eller i forbindelse med andre plakater på en stor billedvæg. Sammensæt dine favoritplakater og skab en smuk billedvæg – du kan finde hele vores udvalg her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields