THE CLAY PLAY

The Clay Play er en sønderjysk familiedrevet keramiker-virksomhed med kunster og keramiker Annemette Klit i spidsen. Annemette og hendes datter Nana designer og producerer selv alle deres finurlige og farverige kreationer. De har en legende og uhøjtlidelig tilgang til håndværket. Her er det kun fantasien og de skøre ideer, der sætter grænser.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hver enkelt lille lerfigur er håndlavet og håndmalet eller –glaseret, så her finder du ikke to ting, der er ens. Hos The Clay Play elsker de, når flag og kopper m.m. kommer ud af ovnen med deres egen skæve personlighed. Her får leret lov til at opføre sig, som det vil under processen.

The Clay Play minder dig om at give plads til fest og farver i hverdagen, og at det uperfekte og skæve giver personlighed og charme. Udtrykket er farverigt, barnligt og en smule kitsch på den helt rigtige måde, som man bliver i godt humør af.

Hos Palette26 er vi vilde med deres populære keramikflag. Vi synes, de er helt uundværlige på bordet både til hverdag og fest. De søde og sjove keramikflag er desuden helt ideelt som fødselsdagsgave eller når noget skal fejres. Se hele udvalget af keramikflag fra hos Palette26 her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.