Viser alle 8 resultater

WE ARE OUT OF OFFICE


Om brandet

De smukkeste riso-print fra hollandske We Are Out Of Office. Illlustrationerne er printet med soyablæk med den japanske teknik Riso, som skaber nogle helt fantastiske, levende farver. We Are Out Of Office afbilleder især elementer fra køkkenet, som en dåse med sardiner, tomater eller sodavand.

Teknikken Riso blev udviklet i Japan i efterkrigstiden, hvor fremstillingen af soyablæk blev nødvendig grundet de høje priser på import af den blæk og toner, man hidtil havde brugt. Et riso-print produceres på riso-printer, som til at starte med scanner originalen og producerer en stencil. Herefter printes én farve ad gangen, og papiret indsættes derfor i printeren af flere omgange. Man arbejder altså i lag, når man producerer risografiske print, og man bruger derfor oftest få udvalgte farver til hvert værk. Se hvordan riso-print fungerer her.

We Are Out Of Office består af de grafiske designere Felix van Dam & Winneke de Groot, som via deres studio i Utrecht, Holland producerer de flotteste, farverige print inspireret af deres rejser rundt i verden. De fandt på deres navn We Are Out Of Office, da de sammen arbejdede i New York. Her producerede de plakater til flere forskellige virksomheder som for eksempel supermarkeder, kaffebarer og møntvaskerier i bytte for mad og varer.

Her på siden finder du deres unikke riso-print, som alle har de iøjenfaldende farver tilfælles. Leder du samtidig efter rammer til dine illustrationer, kan du finde dem her.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.
[]