Viser alle 2 resultater

WE ARE OUT OF OFFICE

We Are Out Of Office består af den grafiske designer-duo Felix van Dam & Winneke de Groot. Via deres studio i Utrecht, Holland, producerer de flotte, farverige print inspireret af deres rejser rundt om i verden. De afbilleder især elementer fra køkkenet som en dåse med sardiner, tomater eller sodavand.


We are out of Office er særligt kendt for deres billeder af farverige fødevare-emballager fra eksotiske rejsemål. De forvandler de små oversete skatte i hverdagen til farvestrålende kunst og minder os om at se det smukke i det, vi normalt ikke lægger mærke til. Navnet 'We Are Out Of Office' fandt de på, da de sammen arbejdede i New York. Her producerede de plakater til flere forskellige virksomheder som for eksempel supermarkeder, kaffebarer og møntvaskerier i bytte for mad og varer.

Teknikken de bruger til deres print hedder isografi. Det er en særlig teknik, hvor illustrationerne er printet med soyablæk på en riso-printer. Det skaber nogle helt fantastiske, levende farver. Teknikken blev udviklet i Japan i efterkrigstiden, hvor fremstillingen af soyablæk blev nødvendig grundet de høje priser på import af den blæk og toner, man hidtil havde brugt. Til at starte med scanner man originalen og producerer en stencil. Herefter printes én farve ad gangen, og papiret indsættes derfor i printeren ad flere omgange. Man arbejder altså i lag, når man producerer risografiske print, og man bruger derfor oftest få udvalgte farver til hvert værk. Se hvordan riso-print fungerer her.

Her på siden finder du deres unikke riso-print, som alle har de iøjnefaldende farver tilfælles. Leder du samtidig efter rammer til dine illustrationer, kan du finde dem her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields