Viser alle 4 resultater

WINGED PUPA


Om brandet

Kopper og krus fra Winged Pupa er helt unikke! Bag brandet står Ekin, som fra sit studio i Adana, Tyrkiet skaber de skønneste keramikkopper med farverige motiver og sjove hanke. Ekin har altid været interesseret i keramik og har altid haft en skabertrang. En dag besluttede hun sig for at kombinere sin passion for keramik med denne skabertrang og skabte Winged Pupa.

Ekin er meget fascineret af de kreative muligheder, man har med produktet ler, og den måde som det kan formes på. Hun elsker at kreere et produkt og se det i brug og kan godt lide tanken om at hendes kopper bliver brugt til at drikke kaffe og te af. Da alle kopperne fra Winged Pupa er håndlavede er de unikke, og der findes derfor ikke to, som er helt ens - det er en del af charmen! De farverige kopper og krus kan fås med forskellige motiver som for eksempel blomster og sole.

Hos Palette26 elsker vi de stærke farver og de glade motiver, som kun kan gøre en i godt humør! Har du det på samme måde? Så er du landet det rette sted.

Du kan desuden finde mange flere kopper til borddækningen her, hvor vi har samlet et helt unikt udvalg af håndlavede keramikkopper til dig.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.