Viser 1–96 af 215 resultater

INTERIØR

Palette26 startede som en passion for interiør og farver. Vi elsker at være med til at gøre dit hjem personligt, smukt og farverigt. Det meste af det, du finder hos os, har det til fælles, at det er udført af dygtige kunstnere og designere, og ikke to ting er helt ens. Her finder du også vores skønne samling af unikke vintage-fund. Palette26 har små og store ting til hjemmet, der skiller sig ud og skaber blikfang og personlig stil i indretningen. Gå på opdagelse her i vores farverige univers af boliginteriør!

Tilbud

Farverigt interiør

Hos Palette26 kan du købe enestående og iøjnefaldende brugskunst til hjemmet i god kvalitet. Vi finder vores produkter hos talentfulde kunsthåndværkere rundt om i verden. Vi har ligeledes helt særlige vintage-fund til enhver smag.

Vi elsker farver. Farver lyser hjemmet op og giver liv og energi til din boligindretning. Vi mener, at alle farver passer sammen. Det er kun din personlige stil og smag, der sætter grænser for, hvordan du sammensætter en unik kombination af boliginteriør til dit hjem. Køb til dig selv eller find den perfekte gave til enhver lejlighed.

Kom ned i butikken i København K og se alle vores varer fra webshoppen. Du kan også følge os på vores Instagram-profil, hvor vi dagligt opdaterer vores profil med nye produkter og ideer til boligindretningen.

Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.
[]