Viser alle 32 resultater

PLAKATER

Hos Palette26 har vi samlet de allerfineste plakater og illustrationer til dit hjem. Her på siden finder du plakater i mange forskellige størrelser, som for eksempel A4, A3, A2 og 50×70 cm. Dette er standardmål, og de passer derfor alle i vores flotte rammer af træ, som du kan finde her. Leder du efter unik kunst til væggen, kan du her finde dekorative tryk af internationale kunstnere, som alle har deres helt unikke stil.

Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 200.00 kr..
Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 200.00 kr..
Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 200.00 kr..
Tilbud
Original price was: 300.00 kr..Current price is: 250.00 kr..
Tilbud
Original price was: 300.00 kr..Current price is: 250.00 kr..
Tilbud
Original price was: 165.00 kr..Current price is: 100.00 kr..

Indret dit hjem med kunst på væggen

Plakater er en populær måde at give rummet personlighed. Det du vælger at hænge på væggen har stor betydning for helhedsindtrykket af dit hjem. Med kunstplakater kan du være modig med farver og motiver og tilføre din helt egen stil. Billeder på væggen giver dig mulighed for at slå dig løs med dine kreative ideer. Plakater fortæller noget om, hvem du er og hvad du kan lide. De skaber stemning i hjemmet, da illustrationerne taler til vores sanser og følelser. Vores stilfulde og dekorative plakater kan både hænge alene eller sættes sammen i en kreativ og personlig billedvæg. De kan skabe blikfang i rummet eller indgå som en naturlig og harmonisk del i indretningen.

Plakater til dit hjem eller til gave

Find plakater til alle boligens rum lige fra stue til køkken eller køb en illustration i gave til en du holder af. Har du brug for råd til at indrette med farver, kan du helt sikkert finde inspiration på vores Instagram-profil, som vi dagligt opdaterer med nye ideer. Her viser vi også, hvordan du kan indrette dig med illustrationer i forskellige farver og størrelser. Vi håber, du kan finde din nye favoritplakat her på webshoppen. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i København, hvor du tage et nærmere kig på hele udvalget.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.