Viser et enkelt resultat

RAMMER

Hos Palette26 har vi rammer i flere forskellige størrelser og farver. Alle vores rammer er med glas. Vi har dem i lakeret fyrretræ i mange skønne farver samt smukke, naturlige egetræsrammer. De fås i standard-størrelserne A4, A3, A2 og 50×70 cm. Køb den helt rigtige indramning til dine billeder her.


Rammen er vigtig!

Vi mener, at indramning er næsten lige så vigtig som billedet. Fuldend dine kunstværker på væggen med en stilfuld ramme. Er du til farver eller naturligt træ? Du kan finde begge dele her. Neutrale trærammer er smukke sammen med møbler i træ og giver et harmonisk og naturligt udtryk. Motiver og farver på dine billeder kan også træde tydeligere frem. Indramning i klare, smukke farver giver liv og energi til rummet og skaber blikfang. Skab en billedvæg med rammer i forskellige farver og størrelser eller lad rammerne matche rummets farve. Lad din personlige stil skinne igennem og slip fantasien løs.

Beskyt din kunst

Indramning giver også den bedste beskyttelse til dine plakater og billeder, så du kan nyde dem mange år frem. Alle vores rammer er med glas, så du får det bedste ud af din kunst på væggen. De er skabt af den danske glarmester Per Lang. De farvede rammer er lavet af svensk fyrretræ og behandlet med en let blank lak. Trærammerne er af egetræ. Vi har rammer i størrelserne A4, A3, A2 og 50×70cm. A2 kan desværre ikke sendes, men skal hentes i butikken i København K. Find inspiration til at dekorerer dine vægge med kunst blandt vores mange kunstplakater her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields