Viser alle 44 resultater

BORDDÆKNING

Hos Palette26 finder du et bredt sortiment af produkter til borddækningen. Vi har samlet de smukkeste og mest iøjnefaldende fund fra både danske og udenlandske kunsthåndværkere og designere og mixet dem med enestående vintage skatte. Der er ikke noget bedre end at sætte sig ved et smukt og indbydende bord både til hverdag og fest. Uanset om du er til eksklusivt håndværk, unikt vintage eller uhøjtidelig hygge og nærvær, så finder du helt sikkert det helt rigtige til din borddækning her.

Tilbud
Tilbud
Original price was: 450.00 kr..Current price is: 275.00 kr..
Tilbud
Original price was: 450.00 kr..Current price is: 275.00 kr..
Tilbud
Original price was: 495.00 kr..Current price is: 350.00 kr..
Tilbud
Original price was: 250.00 kr..Current price is: 175.00 kr..

Borddækning med blikfang og personlighed

Borddækningen sætter rammen om morgenkaffen, en hyggelig middag med de bedste venner, fødselsdagen eller aftensmaden en helt almindelig hverdag. Gør måltidet og de hyggelig stunder rundt om bordet til en fryd for øjet. Dæk op med smukke og iøjnefaldende kopper, glas og tallerkner fra talentfulde danske og udenlandske kunsthåndværkere. Servér maden på unikke fade og smukke skåle, der giver en indbydende borddækning et personligt tvist. Giv dine gæster den bedste oplevelse og byd dem velkommen til et smukt dækket bord. Det får maden til at smage lidt bedre og dine gæster vil glæde sig til at komme igen.

Et smukt bord til hverdag og fest

Hos Palette26 finder du både unika keramikkopper, tallerkener og skåle af keramik, samt mundblæste glasvaser og fade og meget mere. Her finder du også håndlavede drikkeglas og kander, som kan pryde bordet til hverdag og fest. Alt hvad du har brug for til at skabe den helt rigtige stemning om bordet. Find inspiration til din borddækning i din personlige smag, årstiden, højtiden eller dit humør – eller få ideer her på siden. Du er altid velkommen til komme ind i vores fysiske butik, som ligger i København K. Her kan se alle produkter fra webshoppen, og vi hjælper gerne med ideer og tips. Vi håber, at du finder det, du leder efter hos os.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.