Viser alle 17 resultater

KOPPER & KRUS

Her på siden kan du købe keramikkopper og -krus fra de allerdygtigste keramikere fra Danmark og Europa. Du kan ligeledes finde helt særlige vintage-kopper, som vi har fundet på lokale markeder rundt omkring i Europa. Leder du efter en helt unik og farverig kaffekop eller tekop, er du kommet til det rette sted.


Unikke kopper og krus med personligt udtryk

Hver enkelt keramikkop er helt sin egen og håndplukket hos små kunsthåndværkere. Da de alle er håndlavede, findes der ikke to, som er helt ens. Hver især fortæller de deres helt egen historie. Mix de forskellige designs og farver efter smag og din egen personlige stil. Vores keramikkrus og -kopper vækker opmærksomhed på bordet og skaber stemning til hyggelige samtaler over en varm kop te eller hjemmebrygget kaffe. Og så pynter de i skabet eller på hylden!

Et håndværk

At arbejde med keramik er en lang proces, der kræver både indgående kendskab til håndværket samt stor kreativitet. Arbejdet med ler, glasur og brænding skal gå op i en højere enhed. Der kan ligge flere forsøg og eksperimenter bag for at nå frem til det helt rigtige udtryk og skabe lige netop den keramikkop, du vælger. De dygtige keramikere vi samarbejder med benytter sig af mange forskellige teknikker, når de arbejder med ler og glasur. Deres personlige og kunstneriske udtryk kan ses i hver enkelt keramikkop.

Kopper og krus i stentøj, keramik og porcelæn

Hos Palette26 finder du kopper og krus i både stentøj, keramik og porcelæn. Find små eller store kopper med eller uden hank, smukke krus, sjove krus, håndmalede kopper, rustikke krus i stentøj eller kopper med blank og farverig glasur og meget mere. Køb en keramikkop til dig selv, dit hjem eller som gave. Vi har samlet kopper og krus med mange forskellige udtryk, så der findes helt sikkert også en til din smag! Vi håber, du finder netop den keramikkop, du leder efter hos os. Se desuden andre fine sager til borddækningen her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields