Viser alle 18 resultater

VASER

Hos Palette26 har vi samlet de allerfineste, unikke vaser til hjemmet. Her på siden finder du alt fra mundblæste glasvaser, håndlavede kreationer af keramik og stentøj til unikke vintagefund. Vi finder løbende nye skønheder til butikken. Hold øje med vores enestående samling for at finde den helt rigtige til dit hjem. Leder du efter en vase som gave til dig selv, til borddækningen, til pynt eller til en særlig anledning, kan du helt sikkert finde den her.


Indret med vaser

Vaser er uundværlige ved festlige lejligheder, når man får blomster eller når bordet skal dækkes. Vaser har igennem tiden altid været populære i indretningen og brugt til mange forskellige formål. De er både dekorative på bordet med smukke blomster i, men de pynter også alene på reolen. Kombiner for eksempel vaser og krukker i forskellige højder og materialer for at skabe et smukt stilleben på kommoden eller sofabordet.

Glas, keramik, porcelæn og vintage

Vi finder vores vaser hos talentfulde kunstnere og kunsthåndværkere, der alle laver vaserne i hånden. Hver enkelt vase har sin helt egen personlighed og særlige karakter og kan bruges på mange måder. Hos Palette26 finder du også unikke vintagevaser med deres helt egen sjæl og historie klar til at blive en del af et nyt hjem. Vi har samlet vaser i mange forskellige farver og materialer, så du kan finde den, der passer bedst til dit hjem.

Vaser til mange formål

Hos Palette26 mener vi, at alle farver passer sammen. Vi elsker at kombinere farver på kryds og tværs. De smukke farvestrålende glasvaser fra glaskunstner Marie Retpen er for eksempel utrolig smukke sammen som en opstillet dekoration men også virkelig flotte enkeltvis. Vores unikke vaser kan bruges til blomster, grene, lyskæder eller som kunst i indretningen. Det er helt op til dig. Brug dem for eksempel til vores smukke perleblomster. De holder evigt og kan pynte så længe, du har lyst. Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i København K, hvis du vil se udvalget i virkeligheden. Besøg vores Instagram for at få inspiration til at indrette med farver.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields