GULVTÆPPER

Her finder du eksklusive marokkanske gulvtæpper i 100% uld, som er håndvævet specielt til Palette26. Vores tæpper bliver lavet i Marrakech af den blødeste fåreuld af høj kvalitet. Gulvtæpperne har lang, blød luv og den karakteristiske råhvide farve, som er kendt fra de klassiske marokkanske Beni Ouarain-tæpper. Spar 25 % i en begrænset periode.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Lækre, bløde uldtæpper

Marokko har en lang tradition for smukke håndvævede gulvtæpper lavet af uld fra fårene i Atlas-bjergene, der er kendt for deres høje indhold af lanolin. Lanolin er et fedtstof, der naturligt indgår i uld og er med til at beskytte gulvtæppet, så snavs ikke så nemt trænger ind. Tæpperne er derfor nemme at holde i hverdagen, da pletter ofte kan fjernes med lunkent vand eller et rensemiddel til uld.

En moderne klassiker

Palette26 har særligt udvalgt tæpperne, der er designet med inspiration fra det klassiske marokkanske gulvtæppe kaldet Beni Ouarain. Disse gulvtæpper er kendetegnet ved den lækre råhvide, lange luv med tynde sorte, tværgående linjer i det karakteristiske rudemønster. Disse smukke tæpper har forståeligt nok været en del af boligtrenden de sidste mange år. Vi er vilde med den klassiske råhvide farve og det friske pust af moderne tern i klare farver med inspiration fra Marokkos farverige Berber-tæpper.

Et kulørt pift til indretningen

Tæpperne er helt unikke og kan pynte fint på gulvet i stuen såvel som i soveværelset. Det ternede look giver tæpperne et moderne twist, som følger tidens trends. Samtidig er tern et klassisk valg, som du ikke bliver træt af. Disse gulvtæpper er til dig, der elsker farver i indretningen eller til dig, der vil pifte boligens minimalistiske look lidt op. Eller til dig der bare elsker at sætte fødderne på tykke, bløde gulvtæpper af god kvalitet. Tæpperne er tilgængelige i forskellige farvekombinationer, så du kan helt sikkert finde et, der passer ind i dit hjem. Se hele udvalget af dekoration til hjemmet her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.