KERAMIKFLAG

Hos Palette26 har vi et bredt udvalg af håndlavede keramikflag fra danske The Clay Play. Her på siden finder du både fine flag med swirl, striber og knopper af guld og meget mere. Flagene kan købes her på webshoppen, men kan også findes i vores fysiske butik i København K.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Festlig dekoration

The Clay Plays keramikflag har et sødt og barnligt udtryk og kommer i mange skæve og legende former og farver. Flagene er alle håndlavede og derfor helt unikke, da der kun findes ét af hver. Både form og glasur er fyldt med små finurlige og personlige særheder. De bobler af liv og glade farver og er et festligt og uhøjtideligt element i indretningen.

Personlighed og skæve former

Keramikflagene er lavet af sønderjyske The Clay Play. De blev oprindelig lavet i anledning af 100 års-dagen for Danmarks genforening med Sønderjylland, men har været populære til mange andre formål lige siden. Alle keramikflag er formet i hånden og glasuren er ligeledes håndmalet. Man ved aldrig helt, hvordan leret opfører sig, når det bliver brændt. Og de små søde skævheder, der kan opstå i processen er blevet kendetegnet for disse festlige Dannebrogsflag.

Perfekt gave når noget skal fejres

Sæt dit keramikflag frem til fødselsdag og fest eller lad det stå og pynte på reolen til hverdag. Disse flag er også gode som en souvenir eller en gave til en, som skal have et minde om Danmark. Generelt er disse flag populære at give som gaver både til fødselsdag og jul, men også som værtindegave. De er også ideelle som gave til en nyfødt og til barnedåb. De vil helt sikkert bringe smilet frem hos enhver. Hvis du ønsker inspiration til at indrette med keramikflag, kan du med fordel besøge butikken eller kigge forbi vores Instagramprofil, hvor vi ofte viser billeder af farverig og sjov indretning og kommer med tips til, hvordan du selv kan indrette med flere farver.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields