Viser alle 12 resultater

PERLEBLOMSTER

Velkommen til vores farverige univers af de smukkeste perleblomster. Disse blomster er en eksklusiv tilføjelse til trenden inden for langtidsholdbare blomster. Hver enkelt blomst er håndlavet i Italien, og derfor vil der ikke være to blomster, der er helt ens. Perleblomsterne er smukke enkeltvis eller kan blandes til en pragtfuld evighedsbuket.


Et omhyggeligt håndværk

Perleblomster er lavet af bittesmå glasperler, der er trukket på ståltråd og brugt til at forme de små fine detaljer i blomsterne for at give et så naturtro og livagtigt udseende som muligt. Vores perleblomster er af høj kvalitet og omhyggeligt udført i hånden, så ikke to er helt ens. Der er både brugt perler i matte, klare farver, perler i pang-farver, der funkler festligt, når lyset rammer og gennemsigtige glasperler i sarte pastelfarver. Så der er blomster til enhver lejlighed og humør.

Alternativ til friske blomster

Disse fine evighedsblomster kan bruges igen og igen. Perleblomster bruges ofte som et kunstnerisk alternativ til friske blomster til bordet eller som et dekorativt og kreativt indslag i boligindretningen. Sæt dem for eksempel i en af vores fine glasvaser. De holder sig smukke og friske år efter år og kan sættes sammen på nye måder efter smag eller årstiden. Perleblomster er utroligt smukke enkeltvis eller kan kombineres til en imponerende buket efter din helt egen smag, så de passer til enhver anledning. Vi elsker, at de er langtidsholdbare og holder sig friske og farverige.

Kreativ indretning med farver

Vores perleblomster fås i et væld af farver og nuancer og størrelser og kan sammensættes på kryds og tværs. Perleblomster bruges ikke bare som alternativ til blomster men som et lille stykke kunst, der liver op i indretningen og giver et frisk pust af evig sommer. Vi er vilde med vores perleblomster, der er en fantastisk måde at få kulør ind i boligindretningen. Pynt dit hjem med disse iøjnefaldende blomster eller giv dem som gave og nyd at de aldrig visner.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.