Viser et enkelt resultat

SENGETÆPPER

Hos Palette26 finder du de fineste sengetæpper til dit soveværelse. Hold øje med vores unikke samling, da vi løbende finder nye smukke sengetæpper fra dygtige kunsthåndværkere og designere.


Indret soveværelset med et smukt sengetæppe

Frisk soveværelset op med et nyt sengetæppe. Et sengetæppe kan fuldende indretningen i soveværelset. Det er prikken over i’et, der bestemmer, hvilket indtryk dit soveværelse giver, når man træder ind i det. Ønsker du liv og farver, ro og rene linjer eller en afslappet og hyggelig stemning eller noget helt andet? Et sengetæppe kan hjælpe dig på vej. Det kan skabe kontrast til de øvrige farver i rummet eller du kan skabe en rolig og strømlinet stil ved at vælge farver i samme nuancer som vægge og gardiner. Et farverigt og mønstret sengetæppe kan også give et indbydende og livligt pift til dit soveværelse om dagen. Et nyt sengetæppe er derved en nem måde at skifte stil i indretningen eller hvis du bare har lyst til nye farver i soveværelset.

Beskyt dit sengetøj

At smide et sengetæppe over sengen er en hurtig måde at give soveværelset et roligt og ryddeligt udtryk. Dagen bliver bare bedre, når man starter med en redt seng og kommer hjem til et ryddeligt soveværelse. Desuden beskytter et sengetæppe sengetøjet mod støv og snavs, hvis sengen eksempelvis bliver brugt af legende børn, husdyr eller andre i løbet af dagen. Sengetæpper af bomuld og naturmaterialer kan også være dejligt varme at sove med over dynen i de kolde måneder.

Vælg det rigtige sengetæppe

Du bestemmer selv om dit sengetæppe skal dække hele sengen, gå ned til gulvet eller kun dække en del af sengen, så hovedpuderne og det øverste af dynen kan ses. Som tommelfingerregel anbefales, at dit sengetæppe er min. 20 cm bredere og længere end din seng på begge sider. Hos Palette26 kan du købe de smukkeste sengetæpper. Når vi vælger sengetæpper til butikken, har vi først og fremmest fokus på kvalitet og det gode traditionsrige håndværk. Se for eksempel vores smukke, farvestrålende Khanta-quiltede sengetæpper fra Indien.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.