KIRSTINE DAHL STUDIO

De smukke kunstplakater fra Københavnske Kirstine Dahl Studio er skabt af kunstneren Kirstine Dahl Hammershøj. Hun er oprindeligt uddannet tekstildesigner fra Kolding Designskole. Hun er siden hen blevet kendt for sine farvestrålende billeder af blomster malet med oliekridt. Hos Palette26 kan du købe eksklusive print fra Kirstine Dahl Studio.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kirstine har en baggrund som tekstildesigner, der kan ses i de fine mønstre og farveflader, som er kendetegnende for hendes malerier. Motiverne er ofte klassiske stilleben i form af frodige blomsterbuketter i vase. Hun benytter sig af stærke, klare farver og komplementære farvesammensætninger. Det får mønstre og blomster til at lyse op, og de smukke farver til at træde endnu tydeligere frem.

De fine farverige plakater med livlige streger fra oliekridt bringer et pift af sol og sommer ind i ethvert hjem. Kunstplakaterne er desuden produceret på et dansk trykkeri, som både er FSC®-CERTIFICERET, svanemærket og har en CO2-neutral produktion. Hvis du vil lave en dekorativ billedvæg og kombinere med andre plakater og print, kan du se hele vores udvalg her.
Join ventelisten Informer mig når dette produkt igen er tilbage på lager. Skriv venligst en valid e-mail nedenfor.

No fields found, please go to settings & save/reset fields